Αρχική Σελίδα

Shenzhen E-Tech Digital Technology Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Shenzhen E-Tech Digital Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Shenzhen E-Tech Digital Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Shenzhen E-Tech Digital Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Shenzhen E-Tech Digital Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4

Shenzhen E-Tech Digital Technology Co., Ltd.

Το cIdea που η διεθνής ομάδα (HK) ΕΠΕ (που βραχύνεται ως cIdea), είναι επαγγελματική επιχείρηση παρέχει το cOem & την υπηρεσία ODM των καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων στα διάφορα εμπορικά σήματα συνολικά. Το cIdea καθιερώθηκε το 2006 και καταχωρήθηκε στο Χονγκ Κονγκ, από τότε εξειδικευμένο στην έρευνα ηλεκτρονικής consummer και την ανάπτυξη και την ενσωματωμένη ανάπτυξη και την κατασκευή στο εσωτερικό.

Το εργοστάσιό μας, ψηφιακή Co. ΕΠΕ τεχνολογίας ε-τεχνολογίας Shenzhen (που βραχύνεται ως ε-τεχνολογία), είναι η βάση παραγωγής του cIdea για τα προϊόντα ICT συμπεριλαμβανομένου του PC ταμπλετών, του αρρενωπού βασισμένου υλικού, των μεταφραστών AI, των φορητών οργάνων ελέγχου, κ.λπ. Η ε-τεχνολογία βρίσκεται σε Shenzhen που καλείται δεδομένου ότι η ε-τεχνολογία Σίλικον Βάλεϊ της Κίνας. έχει περάσει το λογιστικό έλεγχο εργοστασίων UL και είναι επικυρωμένος ISO9001 κατασκευαστής. Καλύπτοντας μια περιοχή 4000 τετραγωνικών metters, έχουμε τώρα πάνω από 300 υπαλλήλους και αυτήν την περίοδο την εξαγωγή 90% της παραγωγής μας παγκοσμίως.

Εάν είστε σε οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας ή θα επιθυμούσατε να συζητήσετε μια διαταγή συνήθειας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Ανυπομονούμε να διαμορφώσουμε τις επιτυχείς επιχειρησιακές σχέσεις με τους νέους πελάτες σε όλο τον κόσμο στο κοντινό μέλλον.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : OEM/ODM

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-20000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

ιστορία της εταιρίας

Το cIdea που η διεθνής ομάδα (HK) ΕΠΕ (το επόμενο αποκαλούμενο cIdea), εμείς είναι επαγγελματική επιχείρηση παρέχει το cOem & την υπηρεσία ODM των καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων στις διάσημες επιχειρήσεις εμπορικών σημάτων σε όλο τον κόσμο. CIdea που καθιερώνεται το 2006 και που καταχωρείται στο HK, ήμαστε στον τομέα κατασκευής ηλεκτρονικής consummer για περισσότερο από 13 έτη.

 

Από την καθιέρωση, η επιχείρησή μας συνεχίζει στην πρώτη γραμμή των καταναλωτικών ηλεκτρονικά και έχει προωθήσει επιτυχώς τα πρότυπα που κέρδισαν την εύνοια των πελατών μας. Μέσω της σκληρής δουλειάς όλου του προσωπικού του cIdea, κάνουμε τον όγκο μας πωλήσεων προς εξαγωγή όλο και περισσότερους κάθε χρόνο, μερικά εμπορικά σήματα OEM/ODM είναι τώρα τα τοπικά δημοφιλή εμπορικά σήματα στις αγορές στόχων των πελατών μας.

 

Το εργοστάσιό μας, ψηφιακή Co. ΕΠΕ τεχνολογίας ε-τεχνολογίας Shenzhen, είναι η βάση παραγωγής για το PC ταμπλετών και το smartphone, που βρίσκονται στην οδό Fuhai, μια όμορφη θέση σε Bao'an, πόλη Shenzhen. Σαν θυγατρικό εργοστάσιο, η ε-τεχνολογία καταχωρείται σε ShenZhen και επενδύεται εντελώς από το cIdea, με περισσότερα από 10000 τετραγωνικά μέτρα στην περιοχή και με 5 γραμμές συνελεύσεων.

 

 

Η επιχείρησή μας έχει περάσει συνεχώς το λογιστικό έλεγχο εργοστασίων UL και το πιστοποιητικό ISO9001. Τώρα τα προϊόντα μας έχουν περάσει όλα τα είδη σφαιρικών πιστοποιητικών, π.χ. CE, WEEE, RoHs, FCC κ.λπ.

 

Προκειμένου να κρατηθεί η γερή αύξηση της επιχείρησής μας, και για να εξασφαλίσει τη consistant ποιοτική υπηρεσία μας στους πελάτες μας, το cIdea έχει προωθήσει δύο εμπορικά σήματα που είναι W&H και FOPO. Ο στόχος μας είναι να ακολουθήσουμε το επίπεδο διάσημων διεθνών εμπορικών σημάτων, και να ενισχύσουμε το πνεύμα πυρήνων της υπηρεσίας μας, ώστε να βελτιωθεί και να κρατηθεί η ποιότητά μας σε ένα υψηλό επίπεδο. Στη βάση της αποτελεσματικής εργασίας όλης της ομάδας του cIdea μας στα προηγούμενα 12 έτη, μπορείτε να δείτε αυτό, οι άνθρωποι του cIdea σφυρηλατούν τα εμπορικά σήματα επάνω και τα καλλιεργούν από ένα δενδρύλλιο σε ένα υψωμένος δέντρο.

 

Οι άνθρωποι του cIdea δεν πιστεύουν σε κανέναν πόνο κανένα κέρδος. Κάτω από τον οδηγό της θρησκείας επιχείρησής μας - πάθος, εμπιστοσύνη, επάγγελμα, ευθύνη, φρόνηση, και εμμονή, με τη σκληρή δουλειά μας για περισσότερο από 13 έτη ολόκληρης της ομάδας, έχουμε γίνει ένας από τον προμηθευτή ύψιστης προτεραιότητας στον τομέα καταναλωτικών ηλεκτρονικά. Και με τη συνοχή της επιμονής μας στην πεποίθησή μας, πιστεύουμε ότι, αργά ή γρήγορα θα γίνουμε ο πολυτιμότερος συνεργάτης των σφαιρικών πελατών μας.

υπηρεσία της εταιρίας

Παρέχουμε τις εύκαμπτες και επαγγελματικές υπηρεσίες. Εξασφαλίζουμε ότι όλες οι έρευνες απαντιούνται μέσα σε 24 ώρες, οι διαταγές 95%+ μπορούν να παραδοθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα και οι καταγγελίες μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσα σε 7days. χαιρετίζουμε τη συμμετοχή του πελάτη μας από το σχέδιο στη μαζική παραγωγή και γνώση των αγορών στόχων, παρέχουμε τη γενική λύση και την υπηρεσία cOem.

Ομάδα επιχείρησης

Το cIdea έχει τις επαγγελματικές διεθνείς πωλήσεις 15+, επαγγελματικός έμπειρος έτη μηχανικός 10+, μπορούμε να παρέχουμε τα γρήγορα και επαγγελματικά σχόλια για κάθε πιθανό πελάτη.

Το cIdea έχει τους εργαζομένους 300+ και QC 20+, προϊόντα είναι 100% που επιθεωρούνται κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

Κίνα Shenzhen E-Tech Digital Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: FL5, BLDG5, πάρκο τεχνολογίας HuaFeng, Tangwei, πόλη Fuyong, Bao μια περιοχή, Shenzhen, Guangdong, Κίνα 518103

Διεύθυνση Εργοστασίου:FL5, BLDG5, πάρκο τεχνολογίας HuaFeng, Tangwei, πόλη Fuyong, Bao μια περιοχή, Shenzhen, Guangdong, Κίνα 518103